meer energie, meer veerkracht, minder pijn

Omgaan met pijn

Pijn hoort bij het leven, dat weten we. Maar als pijn  je leven beheerst, wordt het een andere zaak. Dan willen we weg van de pijn. Pijn slurpt energie. Om de pijn te ontwijken passen we ons gedrag aan, onze houding om vervolgens verkrampt door het leven te gaan. Maar heeft pijn je ook wat te vertellen?  Pijn is een signaal van het lichaam dat er wat mis is, je zit op het verkeerde spoor. Als je altijd blijft doen wat je deed, zal er niets veranderen.

Reflexzonetherapie helpt met zachte en diepwerkende massagetechnieken op handen en voeten, lichaam en geest te ontspannen. Zo ga je een nieuwe relatie aan met je lichaam en met jezelf. Je zet jezelf op een nieuw spoor. Je gaat meer ruimte ervaren, je gaat vrijer ademen en je energie en levenslust nemen toe. Of je ervaart meer liefde en zin in het leven. Een reflexzonemassage wordt altijd met liefde gegeven.

Meer dan 50 jaar onderzoek laat zien dat reflexzonetherapie pijn, angst en stress vermindert. De massage stimuleert de doorbloeding en afvoer van lymfe. Gerichte krachtige prikkels stimuleren het brein en het zenuwstelsel om weer in balans te komen. Veilig. Zonder bijwerkingen. 

Pijn is het thema van de Week van de Reflexologie. Wil je kennismaken met reflexzonetherapie? Van 17 september tot en met 17 oktober 2017 ontvang je 30% korting op een behandeling. Waar wacht je nog op?

Plaats een reactie