meer energie, meer veerkracht, minder pijn

OncoReflex® herstel en opbouw van energie

Juist wanneer de zekerheid van het bestaan wankelt, kan de ervaring van een liefdevolle massage, diep menselijk contact, compassie en zorgzaamheid vertrouwen geven.

Eén op de acht mensen wordt geraakt door kanker. Het is een ziekte die de kern van de ziel raakt. Oncoreflex is die liefdevolle massage. Het is specialisatie van reflexzonetherapie, die je door de door de chemo- en radiotherapie helpt en die je ondersteunt bij het herstel nadat de behandelingen zijn afgerond. De reguliere therapie breekt de kanker af, complementaire zorg helpt gezondheid weer op te bouwen.

Reflexief is officieel partner van het programma Integratieve Geneeskunde van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Onderzoek laat zien dat kankerpatiënten met reflexzonetherapie sneller herstellen en betere kwaliteit van leven ervaren.

Uit onderzoek blijkt dat kankerpatiënten die regelmatig reflexzontherapie ondergaan minder vermoeidheid ondervinden, beter slapen en meer emotionele balans ervaren. De therapie helpt ook gevoelens van de depressiviteit en angst te verminderen, waar maar liefst een kwart van de patiënten aan lijdt. Depressiviteit, angst en verdriet ondermijnen juist het immuunsysteem dat de kanker moet bestrijden.

Hoe kan reflexzonetherapie jou helpen

Oncoreflex® brengt rust in het lichaam door zachte massagegrepen op de voeten. De behandelingen zijn zacht en ontspannend, ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe balans en brengen je terug bij jezelf.

Behandeling: Eerst brengen we de klachten in beeld om de behandeling passend te maken. Vervolgens geef ik meerdere massages die volledig op jouw energieniveau worden afgestemd.

Oncoreflex® geeft:

  • hernieuwd vertrouwen
  • meer energie
  • sneller herstel
  • herstel van het litteken
  • verbetering van oedeem
  • helpt bij neuropathie, misselijkheid, concentratiestoornis en andere bijwerkingen